CIVO - Vleesafdeling
CIVO - Vleesafdeling
Etentje met Angel Casal
Bezoek van prins Sayyid Shabib Bin Taimur Al Said
Mr. Pieter van Vollenhove bezoekt TNO Apeldoorn
Koot en Bie in de windtunnel van TNO Apeldoorn
Werk
Regelpaneel brandstofcel
Scheersalon
EHBO-team
Kerstviering
Varestraint testbank
Bezoek aan Museum van Arthur O. Bauer, verzameling Duitse elektronica uit de 2e Wereldoorlog, 27 oktober 2010
A  A  A

Kerstlunch bij Het Witte Paard te Nootdorp

14 December 2016

Ook in 2016 sluit Regio West het jaar af met een sfeervolle gezellige kerstlunch. Net als in de afgelopen jaren kan onder het genot van een warme lunch en een drankje worden bijgepraat. Er zal weer rustige achtergrond muziek worden verzorgd.

U wordt op woensdag 14 december vanaf 12:00 uur verwacht en wordt dan voorzien van koffie met wat lekkers. Vanaf 13:00 uur wordt een driegangen diner opgediend. Tijdens het diner worden twee glazen wijn, sap of frisdrank geserveerd. Resterende drankjes zijn voor eigen rekening. De lunch wordt afgesloten met een kopje koffie of thee, met bonbons.
De verwachte eindtijd is rond 16:00 uur.

Opgave en kosten:


U kunt zich tot 5 december aanmelden via het bijgevoegde aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is niet mogelijk. Alleen in het geval van dringende vragen kunt u terecht bij Ria Hooftman (tel. 0172 215881). Op de dag van de kerstlunch kunt u ons telefonisch bereiken onder de mobiele nummers 06 30786104 of 06 39852072. De kosten voor de kerstlunch bedragen € 20,00 voor leden en € 40,00 voor introducés. U kunt die kosten overmaken door storting op rekening NL07INGB0004782770, t.n.v. vereniging eTNOs in Delft. Het geld voor de kerstlunch moet voor 5 december op de rekening van eTNOs staan. Wilt u s.v.p. vermelden dat de storting betrekking heeft op de kerstlunch. U ontvangt van ons geen bevestiging. Mocht de activiteit overboekt zijn of om andere reden niet doorgaan, dan laten wij u dit uiteraard weten.

De adresgegevens van het Witte Paard zijn:


Gildeweg 2
2632 BA Nootdorp
Telefoon 015 310 91 80

Bereikbaarheid van het Witte Paard


Met de trein
Via treinstation Ypenburg (treinverbinding tussen Den Haag centraal, Voorburg, Ypenburg, Zoetermeer, Gouda).

Met de auto vanaf A13 Delft/Rotterdam
Volg richting Den Haag A4. Bij Prins Clausplein richting Zoetermeer/Utrecht volgen. Neem afslag Nootdorp. Ga aan het einde van de afrit naar rechts. Blijf de weg volgen. Ga aan het einde naar rechts. Bij de eerste rotonde ziet u aan uw rechterhand het Witte Paard.

Met de auto vanaf A12 Utrecht-Den Haag
Neem afslag Nootdorp. Bij de rotonde links, snelweg over. Blijf de weg volgen. Ga aan het einde naar rechts Bij de eerste rotonde ziet u aan uw rechterhand het Witte Paard.